Vállalati biztosítások

A vállalati biztosítások jelentősége

Ha vállalkozásának tulajdonában épületek, gépek, berendezések vannak, valamint tevékenységére, és munkavállalóira is szeretne védelmet, segítségünkkel kiválaszthatja a legmegfelelőbb biztosítási konstrukciókat.

 

A felelősségteljes munka során a tévedés lehetősége sem kizárt. Bárkivel előfordulhat, hogy akaratán kívül kárt okoz másnak. A jól megválasztott biztosítás, fedezetet nyújhat, hogy az ilyen esetekben fellépő kártérítési igényt ne önerőből kelljen rendeznie.

Bizalommal fordulhat hozzánk akkor is, ha fuvarozással, szállítmányozással foglalkozó vállalatot vezet. Mind az áru, mind a gépjárművek biztosítására hosszú távon és határozott időre szóló konstrukciókat tudunk kínálni a biztosító társaságok ajánlataiból.

Amennyiben Ön mezőgazdasági vállalkozást vezet a felsoroltakon kívül a terményre, és a jószágra is tud biztosítást kötni.

Legnagyobb érték az ember, kollégái, vezetői és a cégvezetői biztosítás, a megbecsülés egyik eszköze lehet az Ön kezében.

Tájékoztatjuk, hogy weboldalunk jelenleg fejlesztés alatt áll, átmenetileg on-line díjszámítási lehetőséget nem tudunk biztosítani weoldalunkon, de állunk szíves rendelkezésére telefon, személyesen, vagy e-mail-en történő megkeres esetén. Megértését köszönjük!