Bemutatkozás

Az MPM Biztosítási Alkusz Kft 16-ik éve aktív szereplője a biztosítási piacnak. Társaságunkat magyarországi Peugeot márkakereskedők alapították 2000-ben, és tulajdonosai ma is. Az alapításkor a cég működése, elsősorban gépjármű biztosításokra specializálódott, de a piaci igényeknek való megfelelés, és ügyfeleinknek minél szélesebb körben való kiszolgálása érdekben 2009-ben szélesítettük a szolgáltatásaink körét. Szakértő partnerek bevonásával a vállalkozói vagyon és felelősség biztosítások területén, illetve a személy biztosítások területén tudunk maradéktalanul megfelelni ügyfeleink igényeinek.

Alkuszi munkánk célja, hogy szakértelmünkkel partnereink és ügyfeleink segítségére legyünk az optimális biztosítási stratégia kialakításában, hosszú távú együttműködést kialakítva. A társaságunk gondozásában lévő szerződéseket folyamatosan karbantartjuk, a szerződésekkel kapcsolatos adminisztrációs teendőeket részben, esetlegesen teljes körűen átvállaljuk ügyfeleinktől, és részt veszünk a károk rendezésében is, amennyiben erre felkérés érkezik. Filozófiánk, hogy hozzáértő felelősséggel kezeljük a megbízásunkkal létrejövő, illetve a megbízásunk alá kért biztosítási szerződéseket, a szerződések teljes élettartama alatt ügyfeleink, partnereink megelégedésére.

Országos partner márkakereskedői hálózatunk az évek folyamán egyre bővült és már régen nemcsak Peugeot márkakereskedésekben képviseltetjük magunkat, hanem partnerünknek nevezhetünk Citroen, Suzuki, Nissan, Kia, Hyundai, Ford, Infiniti, Ssangyong, Isuzu márkakereskedőket, használt gépjármű és motorkerékpár kereskedőket is. Biztosítási tanácsadói kirendeltséggel rendelkezünk Debrecenben, Szigetszentmiklóson és Budapesten.

Üzleti partnereink számára, a gépjármű biztosításban szerzett tapasztalataink alapján olyan személyre szabott, egyedi működési és termék lehetőségeket fejlesztettünk ki, amely segíti őket az ügyfélkiszolgálásban, mely hosszú távú eredményességet biztosít.

Cégünk nagy hangsúlyt fektet arra, hogy szerződött partnereink előnyös, személyre szabott kiszolgálásban részesüljenek. Figyelünk rá, hogy a napi ügymenet, ügyfélkiszolgálás, panaszkezelés mindenhol zökkenőmentes legyen, hiszen közös ügyfeleink elégedettsége cégünk legfontosabb mutatója.

Alapelvünk, hogy tevékenységünk során mindig a minőség, a megbízhatóság, partereink, ügyfeleink maradéktalan kiszolgálása érvényesüljön, ezt munkatársaink biztosításszakmai tudása, több éves szakmai tapasztalata garantálja.

Az MPM Biztosítási Alkusz Kft. tagként elfogadja és magára nézve kötelezőnek ismeri el a FBAMSZ üzleti etikai kódexét, mely itt (http://www.fbamsz.hu/alkuszoknak/uzleti_etikai_kodex) érhető el.

MPM Biztosítási Alkusz Kft.
1032 Budapest, Bécsi út 120.
Ügyvezető: Szalay Csaba Gábor
PSZÁF engedélyszám: II/110/2000
MNB nyilvántartási szám: 204121402444
Cégjegyzékszám:01-09-690729
Adószám:12523962-1-41
Felelősségbiztosítás: Allianz Hungária Biztosító Zrt.         Kötvényszám: 324085365 

Központi irodának elérhetőségei:
1032 Budapest, Bécsi út 120.
Telefon: (06 1) 453 03 03
E-mail: info@mpmba.hu

Az MPM Biztosítási Alkusz Kft. megfelelt a FBAMSZ szövetség “Minősített Alkusz” Gyémánt fokozatú minősítési feltételeinek.

A szövetség a minősítés feltételeit az alábbiakban határozta meg:

  • Megfelel a „Minősített Alkusz” Arany fokozattal szemben támasztott valamennyi elvárásnak;
  • Adatvédelmi szabályzata jogszerű;
  • Pénzmosási szabályzata megfelelő;
  • Nem alkalmazott vele szemben 1 éven belül hatósági bírságot az MNB, a GVH és a NAIH sem;
  • Panaszkezelése és jutalékrendszere, valamint a partner biztosítókkal kapcsolatos működése minősítésen felelt meg;
  • Megfelel az MNB elektronikus ajánlásainak.

 


Oldal frissítve: 2018.10.10.