Tájékoztatás

Tájékoztatjuk, hogy weboldalunk jelenleg fejlesztés alatt áll, átmenetileg on-line díjszámítási lehetőséget nem tudunk biztosítani weoldalunkon, de állunk szíves rendelkezésére telefon, személyesen, vagy e-mail-en történő megkeres esetén. Megértését köszönjük!

Kapcsolat
Az online díjszámítás folyamata

A biztosítási díjszámítás folyamata oldalunkon könnyen, gyorsan, egyszerűen, elvégezhető.

Díjszámítás:

Ahhoz, hogy a díjszámítás eredménye pontos legyen,továbbá az igények szerinti biztosításra készüljön el a díjajánlat, kérjük, hogy a feltett kérdésekre a valóságnak megfelelően, körültekintően adja meg válaszait.

Az adatok megadását követően, a „DÍJTÁJÉKOZTATÓ” gombra kattintással a biztosító társaságok kötelező gépjármű felelősség biztosítási termékei és díjajánlatai közül lehet választani. Fontos figyelembe venni a díjkülönbségeken túl a biztosító társaságok által nyújtott egyéb szolgáltatásokat, kedvezményeket, biztosítási feltételeket. A dokumentumok ikon dokumentumok ikon alatt a biztosítási feltételek oldalunkon megtekinthetőek, vagy kérhető munkatársaink segítsége. Ezáltal segítséget kívánunk nyújtani az áttekintésben, de ez nem pótolja a biztosítási feltételek megismerését, megértését.

 

A biztosítás díjszámítási folyamatát úgy alakítottuk ki, hogy Ön könnyen, gyorsan, egyszerűen, tudjon tájékozódni a biztosítási díjak iránt, és biztosítását személyre szabottan, igényei szerint tudja megválasztani.