aloldalikon_auto

Gépjármű biztosítások

A gépjárműbiztosítás jelentősége

Mindennapi életünk társa az autó, velünk van munkába menet, munkaidő alatt, szabadidőben, családi utazások alkalmával. Törvényi előírás, hogy kötelező gépjármű felelősségbiztosítást kössünk gépjárműveinkre, ezáltal biztosítva magunkat és forgalomban résztvevő társainkat.

Jól felfogott érdekünk azonban, hogy casco biztosítással is rendelkezzünk, ami akkor szolgáltat, ha figyelmetlenségből, véletlenül mi magunk, vagy természeti erők okoznak kárt a gépjárműben, vagy lopás áldozataivá válunk. Társaságunk, több mint egy évtizedes tapasztalata biztosítékot nyújt, hogy mindkét biztosítási formánál megtaláljuk az Önnek legelőnyösebb megoldást.

Új autó vásárlása esetén, ne hagyja ki a gépjármű vételár biztosítását, mely lopás és totálkár esetén lehetőséget ad Önnek arra, hogy egy új autóban folytathassa tovább az utazást.

Gépjármű biztosítási szolgáltatásaink:

Tájékoztatjuk, hogy weboldalunk jelenleg fejlesztés alatt áll, átmenetileg on-line díjszámítási lehetőséget nem tudunk biztosítani weoldalunkon, de állunk szíves rendelkezésére telefon, személyesen, vagy e-mail-en történő megkeres esetén. Megértését köszönjük!